SSS Vrouwen 1 is op zoek naar enthousiaste, betrokken en communicatief vaardige trainer die de kennis en expertise heeft om de SSS Vrouwen 1 op het hoogste niveau mee te laten doen.

Jouw Profiel (Trainer SSS VR1)

Je vertegenwoordigt SSS Klaaswaal en straalt de cultuur van SSS uit. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging. En bent bereid om de jeugd meisjesafdeling te helpen, zowel coaches als spelers. Minimaal TCII en ervaring als trainer van een vrouwenelftal. En hebt goede communicatieve vaardigheden voor afstemming met spelers, trainers, leiders, bestuur en andere betrokkenen op de vereniging.

De Damesafdeling van SSS Klaaswaal

SSS is sinds 1 oktober 1920 de Klaaswaalse trots op voetbalgebied en speelt een belangrijke rol in het dorp Klaaswaal en omstreken. Sinds 1964 spelen wij op het huidige complex. Sinds 1995 heeft de vereniging ook een damesafdeling. Deze afdeling is sinds die tijd gegroeid van één meisjes elftal naar twee vrouwen elftallen en meerdere meisjes elftallen. Inmiddels spelen de dames al voor het tweede seizoen achter elkaar in de landelijke Topklasse, het hoogste vrouwelijke amateur niveau van Nederland! Vrouwen 2 speelt momenteel 1e klasse en kunnen zich komende weken veilig spelen.

SSS Vrouwen voetbalt regelmatig zowel vriendschappelijk als in bekerverband tegen clubs uit de Eredivisie Vrouwen. Dit seizoen tegen Excelsior Barendrecht, maar in het verleden tegen ADO den Haag, PEC Zwolle en Heerenveen. Hierdoor heeft SSS een enorme aantrekkingskracht op speelsters uit de Hoeksche Waard en zelfs ver daarbuiten.

Eén van de bekendste speelsters van Vrouwen 1 is natuurlijk Jeanine van Dalen. Jeanine heeft haar hele jeugd bij SSS gespeeld en kwam via ADO de Haag bij het Nederlands Vrouwenelftal terecht, waarvoor ze vele interlands heeft gespeeld. Sinds een aantal jaren is Jeanine weer terug bij SSS en is ze één van de steunpilaren van het elftal.

SSS heeft een goede naam als vereniging, waar plezier hand-in-hand samengaat met prestatie. Zowel de heren als de dames zijn belangrijk voor de club. SSS biedt dan ook de mogelijkheid om te trainen en te voetballen aan zowel jongens, meisjes, heren en dames.

Belangstellenden kunnen zich melden bij de technische commissie van SSS:

vrouwenafdeling@sssklaaswaal.nl