SSS VR2 promoveert naar de 1e Klasse!!

Vorige week won SSS VR2 in de eerste ronde de wedstrijd tegen Blauw Geel’55 VR1 met 1 – 0, doelpunt van Demi van Oudenaren. Hierdoor mocht SSS VR2 een ronde verder in de nacompetitie. Door de verschuivingen in de Topklasse en Hoofdklasse zijn er een extra plaatsen in de eerste klasse ontstaan. Hierdoor speelde SSS VR2 afgelopen zaterdag al de finale! Tegenstander in deze finale was DSVP VR1. Om 15:00 uur werd er afgetrapt in Pijnacker!

De wedstrijd begon van beide kanten wat zenuwachtig. In de eerste helft zijn er enkele kansen voor SSS, maar de keepster van DSVP ligt vaak in de weg. Grootste kans is voor Demi van Oudenaren, maar haar kopbal gaat net naast. Ruststand is dan ook 0 – 0. In de tweede helft is DSVP iets sterker en krijgt het enkele kansen, maar ook Vicky de Regt houdt ons in de wedstrijd. Maar dan in 88eminuut krijgt SSS een vrije trap. Deze wordt genomen door Patricia Lodder, die de bal voorgeeft. De bal wordt vervolgens door DSVP zelf hun doel gewerkt. Op z’n Duits maar wat geeft het!

SSS VR2 heeft het geflikt in een zenuwslopende wedstrijd! SSS VR2 promoveert voor het tweede jaar op rij. Vorige seizoen promoveerde SSS VR2 nog uit de 3e klasse naar de 2e klasse. Volgend seizoen komen ze uit in de eerste klasse! Naast de Topklasse nu ook een 1e klasser in de Hoeksche Waard en beide bij die kleine vereniging uit Klaaswaal!!!! SSS VR1 in de Landelijke Topklasse en SSS VR2 in de 1e klasse! #sssvrouwenpower