SSS VR2 een ronde door in de nacompetitie

Door een periodetitel te pakken in de competitie (2e klasse), gaat SSS VR2 de nacompetitie in om proberen te promoveren naar de 1e klasse. Dit is al een super prestatie, aangezien de meiden vorige seizoen nog kampioen werden in de derde klasse. 

De wedstrijd voor de eerste ronde is tegen Blauw Geel’55 VR1 (uit Ede). De wedstrijd begon later, vanwege de files om het eiland Hoeksche Waard op te komen. De eerste kans is voor SSS, maar de grootste kans is voor Blauw Geel. De bal van Blauw Geel spettert op de lat en Vicky heeft de rebound. De ruststand   is 0 – 0.

In de tweede helft is Blauw Geel iets sterker en krijgt ook enkele kansen. Schot van Blauw Geel in het zijnet. SSS moet een tandje bij gaan schakelen. In de 81e minuut is het raak! Het schot van Demi van Oudenaren is raak, 1 – 0! Het is nog even volhouden, maar dan is het tijd voor het eindsignaal! SSS VR2 door naar de volgende ronde. De halve finale tegen DSVP VR1. Zij wonnen met 1 – 2 van Smerdiek VR1. De wedstrijd wordt gespeeld in Pijnacker.