Selina Nouwt is de nieuwe verzorgster van de selectie van de SSS mannen. Na het afscheid van Rob de Jong, die afgelopen seizoen de verzorging voor zijn rekening heeft genomen, zat SSS met een vacante positie. Een positie die de club ontzettend belangrijk vind binnen de selectie. De technische commissie is dan ook verheugd met deze invulling en zien uit naar een prettige samenwerking.

swapphone 1

De club uit Klaaswaal heet Selina dan ook van harte welkom bij de club dat met de selectie het komende seizoen uitkomt in de 3e klasse D. Op donderdag 9 juli werd de samenwerking beklonken en tekende Nouwt de overeenkomst in het bijzijn van voorzitter Peter Riedijk en bestuurslid Bert den Tuinder. Toch is de verzorgster niet geheel onbekend bij de Hoeksche club, ze vertelt kort over haar verleden in de voetbalwereld als speelster en verzorgster;

‘Ik heb zelf heel wat jaren gevoetbald, onder andere bij SSS, maar ik maakte tijdens mijn opleiding voor fysiotherapeut een switch van speelster naar verzorgster.’ Ondertussen heeft de ex-speelster al behoorlijk wat ervaring opgedaan in het vak. ‘In het begin heb ik drie jaar de verzorging bij VV Strijen voor mijn rekening genomen en heb ik dat ook een half jaar bij R.K.A.V.V in Leidschendam gedaan,’ blikt Selina terug.

Hierna heeft ze een kleine pauze ingelast wat betreft de voetbalwereld. ‘Op een gegeven moment zat ik in de opleiding tot manueel therapeut en heb ik de voetballerij los gelaten. Het voetbal is mij altijd blijven trekken en een paar maanden geleden werd ik benaderd door Jan Roodbol over deze vacature bij SSS.’ Door een telefoontje en een positief gesprek wat daarop volgde werd meteen de interesse gewekt. ‘Nu zitten we hier en hebben we de handen ineen geslagen. Nu mag ik mezelf de verzorgster van het eerste elftal noemen en kijk ik er enorm naar uit om de mannen te leren kennen. ‘Op naar een mooi seizoen!’ sluit Nouwt trots af.

Lees hier meer informatie over SSS
Lees hier meer artikelen over SSS

Bron: SSS Klaaswaal