Michel Visser langer bij SSS Vrouwen 1

Michel Visser (SSS VR1) heeft voor  een jaar bijgetekend.
Bij de vrouwenafdeling van SSS kwamen de leden van de technische commissie al snel tot een akkoord met de gehele technische staf van beide selectie-elftallen.

Michel Visser, die de vrouwen van de Klaaswalenaars nu voor het eerste jaar onder zijn hoede heeft, zal het komende seizoen naast zijn trainerschap bij de Topklasser ook de opleiding voor de trainerslicentie UEFA B gaan volgen (verplicht om trainer te mogen zijn op dit hoogste amateurniveau van het vrouwenvoetbal).
Op dit moment staat de Vrouwenhoofdmacht op een veilige 9e plaats in deze hoogste landelijke klasse en doelstelling is handhaving. Samen met Michel willen we de volgende stap zetten naar een stabiele Topklasser.

Jan Nuts zal het tweede elftal dat op dit moment in de top meedraait van de 2e Klasse, met overwegend eerste elftallen als tegenstander, ook volgend seizoen weer onder zijn hoede nemen.
Komend vanuit de 3de klasse was handhaving aan het begin van het seizoen de doelstelling. Gelet op de prestaties die Jan met zijn selectie tot nu toe heeft neergezet wordt voorzichtig gedacht aan een plek in de nacompetitie voor promotie.

Het bestuur van SSS is erg content over de continuïteit in de bezetting van alle technische staffuncties.