Pieter Vogelaar (30) Speelt al vanaf zijn zesde bij NBSVV de club uit Nieuw-Beijerland. Hij speelt al 13 jaar in de selectie van NBSVV als middenvelder.

Het seizoen is vroeg afgebroken en ook voor NBSVV is dat het geval geweest. “Enorm jammer maar het is niet anders. Bij amateurvoetbal hoort ook gezelligheid in volle kantines. Dat helpt niet bij het bestrijden van deze pandemie.”

Het seizoen van NBSVV is begonnen met 3 wedstrijden voordat het seizoen stop gezet werd. Uit die 3 wedstrijden heeft NBSVV 1 punt gepakt.

Om fit te blijven toen het seizoen nog bezig was deed Pieter Vogelaar ook aan hardlopen tijdens de winterstop en de zomerstop. Om nu fit te blijven in de corona heeft Pieter ook een paar tips. “Ik probeer zelf een aantal keer per week hard te lopen. Een klein rondje van 3 km om het leuk te houden en zodat je er niet tegenop gaat zien. Daarnaast af en toe wat krachttraining in huis voor mezelf.”

Wij vroegen aan Pieter Vogelaar wie hij het fitste vond uit het team. “Ik vind dat Patrick Lans altijd goed fit is, veteraan van het team maar kwam 2 jaar geleden als fitste speler binnen bij de club. Daarnaast ook Sjoerd Bestebreur. Topfit en tevens pijlsnel op de eerste meters.”

Als voorbeeld voetballer op het gebied van fit zijn en conditie op pijl houden noemt Pieter Vogelaar . “Robin van Persie. Is in tegenstelling tot een Sneijder wel topfit gebleven na zijn carrière. “

Pieter Vogelaar hoopt dat we in 2021 weer snel kunnen gaan voetballen. “Ik verwacht eigenlijk pas 2de kwartaal en dan zullen we wellicht een heel vol programma krijgen en lang door voetballen in de zomer.”

Klik hier voor meer artikelen over NBSVV