Peter van Dam maakt werk van zijn trainersloopbaan. De voormalig hoofdmachtspeler van Zinkwegse Boys, die dit seizoen debuteerde als hoofdtrainer bij de zaterdag-vierdeklasser, heeft namelijk zijn papieren voor de cursus TC 3 gehaald.


Op eigen terrein en voor eigen groep slaagde Van Dam erin om het examen goed af te leggen. Dat examen was door de coronapandemie op de langere baan geschoven, waardoor de kersverse hoofdtrainer met dispensatie aan het seizoen 2020-2021 begonnen was. De spelersgroep zette de trainer, die zich ook in een periode met beperkingen vanwege de maatregelen bleef inzetten voor de club met onder andere een bootcamp voor 27+-senioren, in het zonnetje met verschillende cadeaus.

Peter van Dam zal ook volgend jaar voor de groep staan bij Zinkwegse Boys, de club die hij dankbaar is voor de kans die hij als debuterend hoofdtrainer heeft gekregen. Samen met assistent Henk Reedijk en de rest van zijn staf gaat hij dan aan zijn tweede jaargang beginnen. Inmiddels is bekend dat Simon van Rheeden, afkomstig van SHO, zal toetreden tot de selectie van de ‘boys’.

Foto: Zinkwegse Boys

Klik hier voor meer artikelen over Zinkwegse Boys.
Meer weten over Zinkwegse Boys? Klik hier.