yourivannoort-fcbinnenmaas

Youri (21) begon zijn carrière bij VV Spirit, na een korte periode in de jeugd bij CVV Zwervers vervolgens vier jaar op divisie niveau gespeeld bij Alexandria’66. “Hier maakte ik mijn senioren debuut op 17 jarige leeftijd. Als tweede jaars A-junior de overstap naar het eerste gemaakt, het jaar erop de overstap gemaakt naar VV Heerjansdam. Hier heb ik twee seizoenen gespeeld, uiteindelijk de beslissing genomen om dit seizoen voor FC Binnenmaas te spelen”.

cathay_internetbalk_v2

Eerst blikken we kort terug op de wedstrijd van afgelopen zaterdag, dit was de thuiswedstrijd tegen SV Charlois die werd gewonnen met 4-0. “Na een onrustig begin van de wedstrijd namen wij het initiatief en creëerden we wat kansen, maar deze waren allemaal van ver af. Na een half uur stak ik Daan Leggedoor weg die na een prachtige actie de 1-0 binnen schoot. De tweede helft viel Charlois uit elkaar waardoor wij er doorheen konden voetballen en de score uitviel naar 4-0”.

Man van de wedstrijd was Daan Leggedoor. “Zoals ik net al vertelde, scoorde Daan na een prachtige actie de eerste goal van de wedstrijd en zorgde telkens voor gevaar met zijn acties. De tweede helft was hij ook nog belangrijk met een assist!”

Aankomende zaterdag speelt Binnenmaas de thuiswedstrijd tegen Hellevoetsluis, Youri voorspelt een 2-0 overwinning. “We spelen lekker en de sfeer is goed binnen de groep. Dit merk je ook op het veld dat iedereen toch net even een stapje extra zet voor elkaar. We hebben kwalitatief een goede groep en hebben tot nu toe de nul gehouden in de competitie.

“Mijn doelstellingen voor dit jaar zijn om bij te dragen aan een mooi en vooral op voetballend gebied goed seizoen bij FC Binnenmaas zegt de middenvelder. Ik hoop dit te doen door veel doelpunten te scoren en assists te geven. De eerste twee wedstrijden ben ik hier aardig mee begonnen met 1 goal en 1 assist. Ik hoop dit de rest van het seizoen door te zetten”.

Van Noort ziet voor Binnenmaas een plek in de Top vijf zeker zitten. “Er zijn een aantal onbekende teams voor mij in de competitie, maar gezien de stand van vorig seizoen (2e voor corona)  denk ik dat we dit jaar in de top 5 moeten eindigen met hopelijk een periodetitel!

Wij wensen Youri en FC Binnenmaas veel succes dit seizoen!

Klik hier voor meer artikelen over FC Binnenmaas
Klik hier voor meer informatie over FC Binnenmaas

Foto: Avesportfoto.nl