Deze editie was v.v. NSVV de Club van de Week en komend weekend speelt het eerste elftal van de club thuis tegen GHVV’13. De uitwedstrijd eerder dit seizoen eindigde in een 0-5 overwinning voor de club uit Numansdorp.

Na de winterstop wist v.v. NSVV op 27 januari uit bij DRL gewonnen met 1-3 en werd er een week later met 3-0 thuis gewonnen van ’s-Gravendeel. Op 10 februari volgde de eerste nederlaag voor de club uit Numansdorp. FC Binnenmaas was, in eigen huis, namelijk met 5-1 te sterk voor NSVV.

Na deze nederlaag wist NSVV de draad weer op te pakken, want tot 14 april werd namelijk iedere wedstrijd weer gewonnen. Zo was v.v. NSVV te sterk voor: Pernis thuis (3-0), IJVV De Zwervers uit (0-2), Rozenburg uit (1-3) en Botlek uit (1-2). Op 14 april wist NSVV, in de thuiswedstrijd tegen DRL, voor het eerst in lange tijd niet te scoren en deze wedstrijd eindigde uiteindelijk in 0-0.

Op 17 april stond het restant van het duel NSVV – Rijnmond Hoogvliet Sport op het programma. Deze wedstrijd eindigde, met 2-1, in het voordeel van NSVV. Enkele dagen later, op 21 april, werd met 0-2 het uitduel tegen Rockanje gewonnen en op 28 april wist NSVV de thuiswedstrijd tegen Zinkwegse Boys ook winnend af te sluiten (1-0).

Na de winterstop ging de eerste wedstrijd van GHVV’13 de eerste wedstrijd niet te winnen. De uitwedstrijd tegen Rijnmond Hoogvliet Sport eindigde namelijk in 5-2. Een week later werd de thuiswedstrijd tegen NBSVV wel gewonnen door GHVV (3-1) en op 10 februari werd ook de uitwedstrijd bij Zinkwegse Boys gewonnen (0-2). De maand februari werd afgesloten met een 1-4 nederlaag tegen DRL.

In maart wist GHVV slechts één punt te bemachtigen uit drie wedstrijden: ‘s-Gravendeel uit (3-3), Binnenmaas uit (4-2) en Pernis thuis (2-3). In de maand april wist GHVV vier punten uit vier wedstrijden te behalen: Charlois uit (3-0), Rijnmond Hoogvliet sport thuis (0-3), Rozenburg thuis (2-2) en IJVV de Zwervers thuis (2-0).

Voorspellingen van de clubleden
Komend weekend kan v.v. NSVV, in de thuiswedstrijd tegen GHVV ’13, het kampioenschap behalen als er wordt gewonnen.

Fiona Noordam heeft vertrouwen in een goede afloop aankomend weekend. ‘’Ik hoop dat het zaterdag gaat lukken, want het is het leukste om thuis kampioen te worden.’’ Fiona verwacht dat het een lastige wedstrijd gaat worden, maar gaat uit van een overwinning voor NSVV. ‘’Ik heb een hoop geregeld dus ik hoop dat alles zaterdag al van stal kan worden gehaald.’’ Noordam gaat uit van een 2-1 overwinning voor de club uit Numansdorp.

Marco Mann: ‘’We staan het hele seizoen al bovenaan, hebben weinig goals tegen en aardig wat goals gemaakt. Dan zou het jammer zijn als we het in een thuiswedstrijd zouden verspelen.’’

Gerda Wagenmaker maakt vanwege haar werkzaamheden in de keuken vrijwel niks mee van de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Hierdoor waagt zij zich niet aan een voorspelling van de wedstrijd van aankomend weekend. ‘’Ik hoop uiteraard wel dat NSVV komende zaterdag kampioen wordt.’’

Het VoetbalJournaal bednkt NSVV voor haar medewerking en wenst de club veel succes met zowel de wedstrijd als de strijd om het kampioenschap!