ZINKWEG – Spelen de mannen van het tweede team van Zinkwegse Boys binnenkort de wedstrijd van hun leven voor de camera’s van FOX Sports? Het zou zomaar kunnen, want zij hebben zich ingeschreven voor de actie ‘Wedstrijd van je Leven’ van de sportzender, waarbij de ploeg die de meeste stemmen vergaard een wedstrijd mag spelen tegen FC De Rebellen. Dat team bestaat uit oud-profvoetballers als Andy van der Meijde, Glenn Helder, John de Wolf en Luc Nilis.

De wedstrijd tegen het gelegenheidsteam is de beloning voor het team dat erin slaagt om de actie van FOX te winnen. De ‘Wedstrijd van je Leven’ is de opvolger van de kampioenswedstrijd die FOX de afgelopen jaren aan het einde van de amateurcompetitie bij een willekeurig teamkwam uitzenden met groot materieel alsof het een wedstrijd in de eredivisie betrof met legio camera’s, een live-verslaggever, interviews rond het duel van Hans Kraay junior en een analyse van Ronald de Boer.

Daarvoor zijn echter wel duizenden stemmen nodig, zo weten de mannen van ZinkwegseBoys die hun campagne inmiddels begonnen zijn. Zij willen, als zij zich zodanig in de kijker spelen dat FOX daadwerkelijk naar de Zinkweg komt, aan het duel ook activiteiten voor kinderen koppelen. Niet verwonderlijk: Zinkwegse Boys heeft een samenwerking met kinderdagverblijfi nstelling Kivido.