Vandaag gaan we voorbeschouwen op de wedstrijd tussen VV WFB en SNS van aankomende zaterdag. We doen dit samen met Kevin Groenendijk (26). De centrale verdediger speelt al negen jaar in de selectie. Toen hij vijf jaar was begon hij met het mooie spelletje en op zijn 17e is hij begonnen.

banner_koningsport_small_VJ

Afgelopen zaterdag ging WFB onderuit tegen DVV’09, ze verloren 2-3. “De wedstrijden tegen DVV zijn altijd lastig. Helaas haalden we de 1e helft niet ons niveau waardoor we met een 1-3 achterstand gingen rusten. De 2e helft zijn we druk gaan zetten en ging het wat beter lopen. Dit leidde tot de 2-3. Daarna creëerden we nog genoeg kansen om gelijk te maken, maar helaas miste we net de scherpte om ze af te maken. Uiteindelijk denk ik dat we wel een punt hadden verdiend, maar we hebben het zelf laten liggen.” Kevin is van mening dat Sjors de Bakker de man of the match was, ondanks de nederlaag. “Ik vind dat we bij een verlies niet echt kunnen spreken van een man of the match, maar ik denk dat Sjors wel een belangrijke rol speelde bij de betere 2e helft.”

Aanstaande zaterdag verwacht Groenendijk een 0-3 overwinning bij SNS. “Na het verlies van vorige week zijn we gebrand om weer te laten zien dat we om de bovenste plekken mee willen doen. Als we deze wedstrijd wel scherp beginnen, geloof ik dat we een goed resultaat kunnen behalen.”

Door een blessure vorig seizoen is Kevin nu gebrand op zoveel mogelijk minuten. “Vorig seizoen heb ik weinig kunnen voetballen door een blessure. Daarom hoop ik dit seizoen fit te blijven en veel minuten te maken.” Voor het einde van de competitie verwacht Kevin als tweede te eindigen in de vierde klasse. “Meestal draaien we wel mee bij de bovenste 4 plekken. Ik denk dat we dit seizoen sterker zijn dan vorig jaar. De andere jaren hadden we vaak een smalle selectie, maar dit seizoen heb ik het idee dat we veel opties hebben voor verschillende posities. Daarom denk ik dat we hoog kunnen eindigen dit seizoen.”

Foto: Rinus van der Klooster

Klik hier voor meer artikelen over VV WFB
Klik hier voor meer informatie over VV WFB