sv-honselers

Terwijl het eerste elftal van S.V. Honselersdijk nog meedoet voor promotie naar de hoofdklasse is er op de achtergrond hard gewerkt door de TC om de selectie voor het seizoen 2022-2023 vorm te geven.

Traditioneel getrouw is er ingezet op het behoud van de huidige spelersgroep. Op 2 stoppers na is dit
naar heel veel tevredenheid van de TC gelukt. We zijn trots op de jonge en getalenteerde spelersgroep die dit seizoen een knappe prestatie leverde door derde periode op eigen kracht te behalen in de  eerste klasse A.

Ook zijn wij als club trots dat voor volgend seizoen de selectie zal worden aangevuld met de jeugdspelers Daan van Elswijk, Lowell Dijkhuizen, Bart van der Ende en Quinn van Zanten. Een groot compliment voor het werk dat wordt verricht in de Honselse jeugdopleiding.

ZWSports_251098
Zoals eerder vermeld zal de selectie worden versterkt door Don Peters en Vince van Hage beide overkomend van R.K.V.V. Westlandia. Naast voetbalkwaliteiten zijn belangrijke criteria dat spelers graag voor een langere periode bij onze mooie club willen voetballen, enige affiniteit hebben en passen bij S.V. Honselersdijk.

De TC is trots op de ambitieuze en getalenteerde spelersgroep en kijkt met alle vertrouwen uit naar volgend seizoen.

Klik op S.V. Honselersdijk voor het laatste artikel.