matthijskrijger-dvv'09

Matthijs (20) begon op zijn zesde bij NTVV in nieuwe Tonge. “Vanaf mijn 15de wilde ik hoger gaan spelen en ben ik naar DVV’09 vertrokken. Op mijn 17de debuteerde ik in het eerste elftal, waar ik nu begin aan mijn vierde seizoen. 

banner_koningsport_small_VJ

Eerst blikken we kort terug op de wedstrijd van afgelopen zaterdag uit tegen WFB. DVV’09 wist deze wedstrijd te winnen met 2-3. De 1e helft begon DVV’09 zeer sterk. “We wisten dat dit al vroeg in het seizoen voor ons een belangrijke wedstrijd was en daarom was iedereen zeer gedreven. Als snel 0-1 maar een paar minuten later ook al de 1-1. Nog voor rust kwamen we op een 1-3 voorsprong. De 2e helft was het vooral hard werken met z’n allen. WFB kwam nog terug naar 2-3 maar de overwinning hebben we uit het vuur kunnen slepen”.

De  ‘Man of the match’ was Jordy Hanenberg. “Jordy heeft ons met een aantal goede reddingen in de wedstrijd gehouden. Aan de doelpunten kon hij niets doen”.

Aankomend weekend wordt de thuiswedstrijd gespeeld tegen Flakke, Matthijs voorspelt een 3-0 overwinning. “De drive en sfeer is erg goed in het team. Daarnaast heeft Flakkee veel basisspelers verloren en moeten zij opnieuw gaan bouwen. 3-0 zie ik dan ook wel als een goede uitslag voor ons”.

Komend seizoen wordt het tijd voor het kampioenschap met DVV, na drie jaar achtereen de na-competitie te hebben gehaald voor promotie moet dit te doen zijn”.

Wij wensen Matthijs en DVV’09 veel succes dit seizoen!

Klik hier voor meer artikelen over DVV’09
Klik hier voor meer informatie over DVV’09

Fotograaf: Ruud Vermeer Fotografie