Op 1 januari 2020 liep het vijfjarige contract af van FeVoWest (Federatie Voetbalverenigingen Westland en Midden-Delfland) met de hoofdsponsor ‘De Tuinderij’ uit De Lier.

Ondanks het coronavirus is het contract kortgeleden toch met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2020 verlengd met een termijn van drie jaar. De Federatie is hier zeer verheugd mee, want hierdoor staat de naam van ‘De Tuinderij’ ook de komende drie jaar op het wedstrijdtenue van het Westlands Elftal en ook op de publicaties van FeVoWest. Dit jaar kwam het Westlands Elftal, dat onder de vlag van FeVoWest speelt, door het coronavirus niet in actie. Hopelijk gaat dit het komend jaar weer wel lukken. Daarnaast kunnen door deze nieuwe overeenkomst ook de zestien aangesloten verenigingen dit jaar een kleine verlaging op de contributienota tegemoet zien. Toch mooi meegenomen in deze coronatijd!

Op de bijgaande foto tekenen Rick van Mil van de Tuinderij en Nico van der Knaap, voorzitter van FeVoWest, het nieuwe sponsorcontract onder toeziend oog van de overige twee bestuursleden van FeVoWest, Piet Roels en Dick Hartman.

Klik hier voor meer artikelen over FeVoWest

Klik hier voor meer informatie over FeVoWest