rijnmond-westland-club-van-de-week-HVC10-Kagia

Op zaterdag 5 oktober staat er in de tweede klasse C de wedstrijd op het programma waar wij als redactie de hele week naar uitkijken. De wedstrijd zal plaatsvinden op sportpark HVC’10 in Hoek van Holland.

Kagia heeft één keer nipt verloren van UVS en één gewonnen van Soccer Boys. Daarnaast hebben ze evenveel punten als HVC’10 die ook één gewonnen heeft van Valken’68 en één verloren tegen SVC’08. Het beloofd dus een spannende wedstrijd te worden.

Afgelopen week heeft u alles kunnen lezen over HVC’10, waarin ook voorspellingen naar voren kwamen. Wij hebben de voorspellingen voor u nogmaals op een rijtje gezet.

Ricardo van Lent (teammanager eerste elftal):
Het beloofd een spannende pot te worden, maar Ricardo vindt dat er thuis gewonnen moet worden. “Ik denk dat wij met 2-0 gaan winnen. Dat vind ik ook wel een verplichting richting ons trouwe publiek, die er altijd met 200 tot 300 man staan.”

Arjan Booij (bestuurslid):
Voor HVC’10 is dit een vrij onbekende tegenstander, maar dit moet voor Booij niet uitmaken. ‘’Als je thuis speelt moet je uitstralen dat er niks te halen valt. Eigenlijk altijd wel, maar zeker in de thuiswedstrijden. Ik voorspel geen uitslag, maar denk wel aan een overwinning.’’

Leopold van Dijk (clubicoon):
Leo hoopt toch dat de selectie een plek bovenaan de ranglijst kan behalen. ‘’De afgelopen twee wedstrijden gingen wat minder, maar dat komt vooral door een aantal blessures. Ik denk toch wel dat ze toch een derde plaats kunnen behalen als de blessures niet al te veel tegen gaan zitten.’’ Over de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Kagia maakt hij zich geen zorgen. ‘’Winnen met 2-1, dat moet zeker wel lukken.”

De nieuwsgierige lezer is ook van harte welkom om te komen kijken bij de voetbalvereniging uit Hoek van Holland. Scheidsrechter van dienst is M.J.W. Blaak die de wedstrijd zal starten om 14:30 op veld 1. Na de wedstrijd zal er ook een prachtige derde helft klaar staan, dus blijf ook even hangen.

De voorzitter van HVC’10 Arjan van der Lugt heeft nog een speciaal bericht: “HVC’10 bestaat nu bijna 10 jaar, dit willen wij natuurlijk groots vieren! Daarom is er op 4 juli een mooi clubfeest voor alle betrokkene rondom HVC’10.”

Een bericht voor HVC’10:Wij van het VoetbalJournaal willen HVC’10 hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking deze week. Daarnaast wensen wij beiden teams aankomende wedstrijd het allerbeste en moge de beste winnen.

Bron foto’s: Kagia & HVC’10

Wilt u nou ook samen met uw vereniging club van de week worden?
Stuur dan een mailtje naar: voetbaljournaalnl@gmail.com