Na de (1-0) thuisoverwinning tegen de koninklijke HFC gaat Barendrecht aankomende zaterdag op bezoek in Groesbeek en neemt de ploeg het op tegen De Treffers van trainer Anton Janssen.

Het wordt de vijfde keer dat beide clubs tegenover elkaar staan, waarbij Barendrecht het vaakst aan het langste eind trok. Beide teams begonnen de competitie met een nederlaag en wisten afgelopen weekend de eerste punten binnen te slepen. De Treffers wisten de voorsprong niet vast te houden, maar nog wel een punt mee te nemen, uit bij FC Lienden. Barendrecht daarentegen wist thuis in het laatste kwartier te scoren en de drie punten thuis te houden.

Vorig jaar werd deze wedstrijd rond dezelfde tijd gespeeld en wisten De Treffers op voorsprong te komen in de 14eminuut. Net voor rust wist Barendrecht op gelijke hoogte te komen en leek de wedstrijd op een gelijkspel te eindigen, totdat Joey Jongman in de 84eminuut de winnende maakte en ervoor zorgde dat Barendrecht met de drie punten ervan door gingen.

Twee keer eerder wist Barendrecht er met de punten van door te gaan in Groesbeek en met de overwinning van afgelopen zaterdag erbij zal dat de ploeg van trainer Albert van der Dussen extra vertrouwen geven.

Zaterdag 8 september 18:00: De Treffers – Barendrecht