RVVH speelde een draak van een wedstrijd afgelopen zaterdag. Het werd één groot foutenfestijn en dat resulteerde ook in een 2-0 verlies voor de ploeg uit Ridderkerk.

In de eerste helft creëerde RVVH nog wat kansjes met een bal op de paal en een foute bal terug van de Forum Sport verdediger. De ploeg is geen schim van het team dat in de voorbereiding nog goed voetbal speelde. Met resultaat dat het na 2 wedstrijden nog op nul punten staat en nul doelpunten.

Zaterdag zal er dus uit een ander vaatje getapt moeten worden. Er wacht een zware tegenstander a.s. zaterdag want RVVH moet het opnemen tegen SV Heinenoord. Ondanks goede versterkingen is SV Heinenoord ook nog niet in vorm en voldoet het ook nog niet aan de verwachtingen. Voor beide ploegen zijn de punten dus broodnodig.

Als we naar het verleden kijken is RVVH in het voordeel want de laatste twee keren trokken de blauw-witten aan het langste eind.

SV Heinenoord staat na twee wedstrijden op twee punten en een gedeelde negende plaats. Afgelopen zaterdag werd er met 2-2 gelijkgespeeld tegen het met tien man spelende Deltasport.

Zaterdag zal er om 14.30 worden afgetrapt op het sportpark van RVVH. Het beloofd een interessante pot te worden aangezien beide ploegen punten hard nodig hebben.

Geef een reactie