Kimberley-Greven-BVV-Barendrecht-De-Voorbeschouwing

Kimberley begon met voetballen bij CVV Zwervers in Capelle aan de IJssel. Hier heeft zij 12 jaar lang tussen de jongens gevoetbald, waarna het tijd was voor een overstap richting BVV Barendrecht. Spelend in de MO19 mocht zij al snel meetrainen met VR1, wat ook gelijk resulteerde in een vroeg debuut. Komend seizoen zit de vleugelaanvalster voor het tweede seizoen in de spelersgroep van de hoofdmacht.

Dominos_voorjaar2021

Als wij aan haar vragen wat zij van de vorige wedstrijd vond, vertelt zij ons het volgende. ‘’Onze laatste wedstrijd was een oefenpotje tegen SSS VR1. Wij hebben deze weten te winnen wat een zeer knappe prestatie is. Dit is altijd een zeer sterk topklasseteam. Dit was alweer onze laatste test van de voorbereiding en wij zijn nu klaar voor het nieuwe seizoen! Deze overwinning is grotendeels te danken aan Esmeralda, aangezien zij de twee doelpunten op haar naam heeft geschreven’’. Deze goals kwamen door een penalty en een vrijetrap tot stand. ‘’Daarnaast speelde zij ook een erg sterke wedstrijd. Wat mij betreft is zij Woman of the Match’’. De wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor de dames van Barendrecht.

Samen met ons blikte de rechtsbenige aanvalster ook alvast vooruit. ‘’De volgende wedstrijd die op het programma staat, is voor de beker. Ik weet niet of het toeval is, maar wij spelen tegen SSS VR2. Ik ben blij dat wij als groep goed uit de voorbereiding zijn gekomen. Deze wedstrijden hebben ons vertrouwen gegeven, waardoor wij met goede moed aan onze eerste bekerwedstrijd gaan beginnen. Ik kijk heel erg uit naar de beker en competitie, omdat er de afgelopen tijd weinig gespeeld kon worden vanwege corona’’. Greven sluit af met een voorspelling die de kant van de Barendrechtse vrouwen opgaat: 3-0.

phonedirect

De relatief jonge aanvalster heeft een duidelijk doel voor ogen als zij kijkt naar komend seizoen, zodat zij nog meer van betekenis kan gaan zijn voor haar club. ‘’Ik wil mij elke week zoveel mogelijk ontwikkelen, om op die manier mijn steentje bij te dragen aan de club. Ook hoop ik zoveel mogelijk minuten te maken en veel ervaring op te doen’’. Zij denkt dan ook hoge ogen te kunnen gooien met de spelersgroep van 2021-2022. ‘’Als team hebben wij ons erg ontwikkeld als ik het vergelijk met vorig seizoen. Hierdoor denk ik dat wij best nog wel kans maken om hoog te eindigen.

Voor meer informatie over BVV Barendrecht, klik hier.
Meer artikelen lezen over BVV Barendrecht, klik hier.

Foto: Tessa Disco Fotografie