Zaterdag nemen XerxesDZB en Smitshoek het tegen elkaar op in Rotterdam-Zevenkamp. Voor beide teams geldt dat alleen een overwinning telt om weg te komen van de onderste plekken.

De maand oktober was voor XerxesDZB niet goed te noemen. In de 4 wedstrijden die in deze maand gespeeld werden, werd geen overwinning geboekt en vier keer verloren. Ook wisten zij slechts 3 doelpunten te produceren en moest de ploeg 12 treffers incasseren. De manschappen van Nico Jalink hebben deze competitie pas één overwinning geboekt, te weten op Capelle. De ploeg is erbij gebaat om zaterdag drie punten te pakken om niet te ver achterop te raken.

De bezoekers uit Barendrecht hebben vier punten meer dan Xerxes dan vergaard en staat twee plekken hoger op de ranglijst. De oranjehemden wisselen knappe overwinningen op bijvoorbeeld Ter Leede en Rijnvogels af met nederlagen. Richard Middelkoop zal zijn team vast en zeker op het hart drukken dat dit een wedstrijd is die gewonnen moet worden om aansluiting te houden met de brede middenmoot.

Er wordt op sportpark Faas Wilkes om 14.45 afgetrapt en de wedstrijd staat onder leiding van B. van Rijsbergen.

Geef een reactie