jarno-visser

Jarno Visser is een 20 jarige aanvaller van VV Heerjansdam. Hij maakte afgelopen seizoen de overstap van SC Feyenoord 2 naar het eerste van VV Heerjansdam. Hij begon op zijn vierde al met voetballen en ging ruim tien jaar later naar SC Feyenoord. Hier heeft hij tot zijn 19e gespeeld en sloot hij af in het tweede team. Die speelde op dat moment reserve hoofdklasse. Bij Heerjansdam gaat hij nu eerste klasse spelen.

cathay_internetbalk_v2

Na ruim 5 jaar spelen in Rotterdam, was Visser toe aan een nieuwe uitdaging. “Ik was op zoek naar een volgende uitdaging. Toen VV Heerjansdam vroeg of ik daar in het 1e wilde komen voetballen vond ik dat een mooie stap om te maken. Dit zou mij helpen bij mijn ontwikkeling  om door te groeien”.

Voetballen bij de amateur club van het grote Feyenoord is voor iedereen een mooie belevenis, ook voor Jarno. “Ik heb een geweldige tijd gehad bij Sc Feyenoord met hele fijne mensen. Van teamgenoten tot staf, je werd altijd warm onthaalt. Ik heb er 5 jaar lang met plezier gevoetbald, veel geleerd en, ook belangrijk, veel vrienden gemaakt. De spelersgroep en staf waar ik deel van heb uitgemaakt ga ik het meest missen. Het was een hechte groep en we hebben mooie momenten met elkaar meegemaakt”.

Nu mag Jarno het gaan proberen in het eerste elftal van Heerjansdam, de club waar hij is begonnen. “Een basisplek veroveren en een mooi seizoen draaien is wat ik wil. Ik hoop uit te groeien tot een vaste waarde voor de club. Het seizoen is nog maar net begonnen en er is veel onzekerheid ivm corona, dus durf nog niks te zeggen over volgend seizoen. Ik hoop natuurlijk dat het mooi zal zijn voor Heerjansdam. Een promotie zou toch wel iets zijn wat ik wil bereiken”.

Klik hier voor meer informatie over VV Heerjansdam
Voor meer artikelen van VV Heerjansdam klik hier