Afgelopen jaar speelde Gazar Dermendjan (20) nog met Armenië onder 19 het Ek voetbal. Hij speelde onder andere tegen Spanje, Portugal en Italië. Hij is op zijn zevende begonnen met voetballen en maakte op zijn zeventiende zijn debuut in het eerste van RVVH. Hij stond onder contract bij RVVH en FC Hradec Kralove B. Nu staat de in Rotterdam geboren spits op het veld als de nieuwe nummer 9 van VV Rijsoord.

tuk tuk

Dermendjan had duidelijke redenen voor zijn vertrek naar de club uit Rijsoord. “Ik heb twee redenen voor mijn overstap. Één van die redenen is trainer Brasco Tuljajevic. Hij gaf mij een heel goed gevoel en is daadwerkelijk ook een hele goede trainer. Ik heb veel van hem geleerd en vond dat ik een stapje hogerop kon. Mijn tweede reden is het niveau.” RVVH speelt namelijk in de eerste klasse en Rijsoord speelt in de hoofdklasse.

Als het gaat om zijn ervaring bij zijn oude club begint Dermendjan over de club uit Tsjechië inplaats van RVVH, hij vind dat hij hier het meest heeft geleerd. “Ik heb een enorme ervaring achter de rug door de club uit Tsjechië . Veel zelfstandigheid, veel trainen, goede voeding , alleen moeten zijn en mentaal heel sterk zijn”.

Over de toekomstige periode bij zijn nieuwe club heeft Gazar het volgende te zeggen. “Mijn persoonlijke doelstelling met Rijsoord is handhaven in de top tien. Ik heb veel ervaring achter de rug met het nationale elftal van Armenië onder 19 en hoop dit te kunnen gebruiken”.

Klik hier voor meer informatie over VV Rijsoord
Voor meer artikelen van VV Rijsoord klik hier