SV-Poortugaal-bedankt-zijn-trouwe-sponsors

SV Poortugaal hield begin juni een sponsorevent voor zijn sponsors. Bij Abel in Rhoon werd gefootgolfd en bijgepraat onder het genot van een drankje en een hapje.

phonedirectHet bijzondere was dat het het eerste sponsorevent was na de coronaperiode. “We wilden graag onze sponsors bijpraten over tal van zaken”, zegt Ruud Bijkerk, bestuurslid sponsorzaken. “De opkomst was goed, en ook ook onze hoofdsponsors, Portex en Grando, waren van de partij.”

Ondanks corona en alle beperkingen die dat had op het samenkomen, probeerde Poortugaal nauw contact te houden met zijn sponsors. “Maar digitaal is toch totaal anders fysiek. Vrijwel alle sponsors zijn ons in coronatijd trouw gebleven en daar ben best trots op. Van onze kant hebben we ons zeer coulant opgesteld ten opzichte van bedrijven die door de coronaperiode extra zwaar zijn getroffen, zoals bijvoorbeeld de horeca. Daarvan krijgen de sponsors de keuze of ze hun bijdrage tijdelijk wilden stopzetten. De reclameborden hebben als steun gewoon laten hangen.”

Poortugaal-voorzitters Peter Roest en Jaap Smaling praten de sponsors bij over de ontwikkelingen van de club. Uiteraard was er aandacht voor de knappe prestaties van de hoofdmacht maar ook voor de breedtesport. Zo zal Poortugaal komend seizoen een tweede onder 23 voor de competitie in te schrijven. Voor de B-categorie. “We willen onze leden zo lang mogelijk aan elkaar binden. Bij ons tellen prestatiesport, maar ook breedtesport. In de onder 23-2 zitten onze vrijwilligers van de toekomst”, aldus Bijkerk.

Klik op SV Poortugaal voor meer artikelen over de club
Klik op SV Poortugaal voor meer informatie over de club