Rijsoord jo19-1 zou afgelopen zaterdag aantreden tegen Oranje-wit. Dit zou dan ook de eerste wedstrijd van de competitie worden. Maar vanwege een mogelijke corona besmetting bij de thuisploeg werd de wedstrijd afgelast.

tuk tuk

Rijsoord heeft 3 wedstrijden gespeeld in de beker, maar nu zou het seizoen dan eindelijk echt beginnen. De beker wedstrijden werden meer gezien als een soort voorbereiding. Er werd gewonnen van Pelikaan en verloren van Heerjansdam en Groote Lindt. Vooral de wedstrijden tegen Pelikaan en Heerjansdam zorgde voor veel positieve opmerkingen in het team. Beide keren kwam Rijsoord op achterstand. Tegen Pelikaan speelde Rijsoord een sterke tweede helft waardoor ze de wedstrijd wisten om te draaien. Ook tegen Heerjansdam speelde ze een sterke tweede helft, maar dat was helaas niet genoeg.

Afgelopen vrijdag werd bekend dat een speler uit het team van Rijsoord een corona test moest ondergaan. Het beleid van de club is om de speler te laten testen en niet te spelen of trainen tot de uitslag bekend is. Gelukkig kwam maandag ochtend het nieuws naar buiten dat de speler negatief is getest.

Rijsoord kan zich nu dan echt voorbereiden op de eerste wedstrijd van het seizoen, uit bij Drechtstreek.

Klik hier voor meer informatie over VV Rijsoord
Voor meer artikelen van VV Rijsoord klik hier