CvdW: V.V. Rijsoord – Introductie

Zaterdagmiddag staat de tweede uitwedstrijd voor Rijsoord op het programma. En dan gaan zij naar een ‘oude’ bekende, Steeds Hooger uit Oud-Beijerland. Veel supporters van Rijsoord zullen zich de uitzonderlijk hoog uitgevallen nederlaag (9-0) van enkele seizoenen geleden herinneren. Het was voor de Kraaien een van de slechts begonnen seizoenstarten ooit. Maar zover zullen Steef Buijs en zijn mannen het deze keer niet laten komen. De eerste twee uitslagen in dit seizoen zijn goed te noemen en als Rijsoord de hele wedstrijd scherp blijft en de stijgende lijn doortrekt kan er weleens een leuke uitslag in het verschiet liggen.

Trainer Sander Fakkel is met zijn team inmiddels ook al tweemaal ‘in de wei’ geweest. De eerste wedstrijd werd met 2-1 van BVCB gewonnen. Afgelopen zaterdag was SHO te gast bij Die Haghe en beide ploegen hadden bij het begin van de wedstrijd drie punten. De wedstrijd is echter niet uitgespeeld, omdat de scheidsrechter na een botsing met een van de spelers problemen met de knie had. Aangezien er geen vervanger voor de scheidsrechter was, moeten de laatste minuten nog een keer worden uitgespeeld. Er was tot op het moment van het staken nog niet gescoord.

De competitie is nog te jong om aan de hand van de eerste twee wedstrijdrondes al conclusies te verbinden. Zeker is dat SHO een goed voetballend team heeft en Rijsoord zal scherp moeten zijn om een positief resultaat te boeken. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Geef een reactie