Luiten weg bij Excelsior Barendrecht

Het verblijf van Sander Luiten bij Excelsior Barendrecht blijft beperkt tot één seizoen. De Rotterdamse oefenmeester stapt over naar PSV. In Eindhoven heeft hij een contract getekend voor twee seizoenen.

“Ik heb gekozen voor PSV omdat zij mij benaderd hebben voor een fulltime job waarin ik groeimogelijkheden zie. Daarnaast zijn er betere faciliteiten ter beschikking. PSV is in alles een grotere club en het trekt mij om een bijdrage te leveren aan hun ambitie”, zegt Luiten op de website van Excelsior.

Een jaar geleden begon Luiten met het vrouwenteam van Excelsior Barendrecht in de Eredivisie. “Door ons vast te houden aan een aantal pijlers vanuit de club hebben wij een bepaalde ontwikkeling als organisatie meegemaakt. Niet alleen wij, maar ook het team heeft een progressie gemaakt in de manier van spelen.”

“Speelsters zijn als individu en als team beter gaan functioneren. Dit proces moet een vervolg krijgen en dat is een mooie uitdaging voor de komende periode voor iedereen.” Excelsior Barendrecht eindigde in de reguliere competitie op de laatste plaats.