Papito Merencia is een 26 jarige voetballer van RVVH. Hij is een middenvelder die in de jeugd van Spartaan’20 en ADO Den Haag heeft gespeeld. Bij ADO heeft hij ook nog in het eerste elftal gespeeld. Nu begint hij aan zijn vijfde seizoen bij RVVH.

tuk tuk

Wat is Papito zijn mening over het feit dat het voetbal weer stil is gelegd?Ik vind het jammer, maar ik begrijp het wel. Er zijn meerdere clubs die besmettingen hebben gemeld. Alleen ben ik wel van mening dat dit niet gebeurt op het voetbalveld. Dit gebeurt bijvoorbeeld op het werk of als je de verkeerde keuzes maakt zoals feesten. We zijn het seizoen prima begonnen. We hebben drie wedstrijden gespeeld en er daar twee van gewonnen. De wedstrijd die verloren kwam puur omdat het niet echt bepaald mee zat”.

In deze tijd is het moeilijk om fit te blijven, maar de voetballer van RVVH heeft zijn manier gevonden. “Ik ga minimaal 1 keer per week naar de sportschool naast het voetballen. Ik ben zelf nog wel vier keer in de week bezig met bijvoorbeeld tennis, paddel, hardlopen en sporten in de sportschool. Dat zijn dan ook mijn tips voor andere voetballers. Het is moeilijk om te zeggen wie het fitste is uit het team. We hebben natuurlijk allemaal een hele tijd niet gevoetbald nadat de competitie kwam stil te liggen. Ik denk dat iedereen bezig is om nog fitter te worden”.

Hij hoopt dit seizoen met RVVH nog zo hoog mogelijk te eindigen. Een periode titel winnen is iets om naar toe te werken, net als eindigen in de top vijf.

Klik hier voor meer informatie over RVVH
Voor meer artikelen van RVVH klik hier