rijnmond-rvvh-kevin-vink-barendrecht

Kevin Vink is dit jaar begonnen aan zijn eerste jaar als hoofdtrainer van RVVH. Hiervoor was Kevin assistent-trainer bij Excelsior Maassluis. De 36 jarige trainer heeft ook een voetbalcarrière achter de rug bij verschillende clubs. Zo heeft hij onder andere bij Excelsior Maassluis, RKC Waalwijk en Excelsior Rotterdam gevoetbald.

tuk tuk

Kevin vind dat het een logisch besluit is om de competitie stil te leggen. Dat het amateurvoetbal in wedstrijd verband op dit moment stil ligt is een logisch besluit gezien de ontwikkelingen. Wel hoop ik dat er de mogelijkheid is vanaf januari weer te starten in competitieverband. We hebben als team een goede voorbereiding gehad, met leuke wedstrijden waarin veel is gescoord. Over de ontwikkeling die het team heeft gemaakt de afgelopen maanden ben ik erg tevreden. Het spel is verzorgd en dynamisch waarin we ook weinig kansen weggeven. De competitie start is voldoende met 6 punten uit 3 wedstrijden. Als we 7 punten zouden hebben, zou ik het een goede start noemen”.

Ondanks alles, zorgt Kevin er nog steeds voor om het team fit te krijgen. “Wij hebben in de voorbereiding 3 keer getraind in plaats van 2 keer, dit in combinatie met oefenwedstrijden. Wij trainen op dit moment in groepen van 4, 2 keer in de week. Op zaterdag een alternatief wat nog mogelijk is zoals Paddel, wat ook goed is voor de sfeer binnen de groep. Ik hoop dat wij in januari weer kunnen starten en eind juni de competitie kunnen afronden. Nacompetitie en beker zou ik laten vallen. Wellicht zijn alleen beslissende wedstrijden nodig voor promotie tussen beste nummers 2 / 3 van de competitie”.

Klik hier voor meer informatie over RVVH
Voor meer artikelen van RVVH klik hier