Vorige week kondigde RVVH aan dat het met de vrouwen volgend seizoen in de eredivisie gaat spelen. De presentatie van de ambitieuze plannen en de nieuwe speelsters zou vandaag, op 1 april, plaatsvinden. Het gaat hier dan ook weer om een regelrechte 1 april grap.

HappyPoint_desinfectieDat RVVH ambitieuze plannen heeft met de vrouwenselectie is een feit. Permanent in de Top 5 eindigen in de Topklasse, het hoogste amateurniveau, is het doel. Dat er een aantal teams zijn uit de vrouwen topklasse die mee zouden kunnen doen in de eredivisie weten ook veel volgers van het vrouwenvoetbal. DTS-Ede, Ter Leede en Seastum zijn van die ploegen. RVVH komt daar nu nog net achteraan.

Het is dus niet raar dat er nog veel mensen de grap niet gelijk doorhadden. Het bericht werd veel gedeeld op social media. Er kwamen uitnodigingen binnen voor oefenwedstrijden en er werden zelfs berichten ontvangen van spelersmakelaars. Die wilden heel graag een aantal speelsters uit hun stal bij RVVH stallen.

Niet alleen buitenstaanders dachten dat RVVH echt de stap naar de eredivisie ging wagen. Ook speelsters uit de eigen selectie kwamen met vragen.

Al met al weer een geslaagde grap. Twee jaar geleden kondigde RVVH aan dat Anouk Hoogendijk het team kwam versterken, het jaar daarvoor zou de zaterdag club het op eerste Paasdag thuis opnemen tegen het Barcelona van Lieke Martens.

Het zegt wel wat over de club. Presteren op hoog niveau kan prima samengaan met plezier en gezelligheid…

Voor meer artikelen over RVVH klik hier
Voor meer informatie over RVHH klik hier