timo-versteeg-vvrijsoord

Timo Versteeg is een 16 jarige verdediger in de jeugd van VV Rijsoord. Hij speelt al sinds zijn vijfde bij de club uit Ridderkerk en verwacht nog vele jaren daar te spelen. In de f1 speelde Versteeg voor het eerst in een eerste elftal, hij was toen acht jaar oud.

tuk tuk

Ook Versteeg heeft door de ‘coronastop’ een lange tijd niet gevoetbald. Maar hij heeft een manier gevonden om fit te blijven. “Hoe ik fit ben gebleven in de zomer komt door veel hardlopen. Denk aan 2 a 3 x per week. En ik heb in mijn vrije tijd veel gevoetbald, dus dan blijf je ook wel op conditie. Ik heb ook veel gewerkt, een vrij intensieve baan. Dan ben je wel bezig dus dat heeft misschien ook bij gedragen om fit te blijven”.

Hij heeft duidelijke doelen voor komend seizoen. “Het elftal waar ik nu in speel is jo17-1. Het team is standaard, we hebben veel snelle aanvallers en eigenlijk bijna helemaal dezelfde groep als vorig jaar. Ik hoop dit seizoen bovenin mee te doen en ik zie nog veel kansen om kampioen te worden. Maar het belangrijkste is dat we beter worden en veel grote stappen kunnen maken in het voetbal. Ik hoop persoonlijk sterker en nog fitter te worden om over 2 jaar in het 2e of het 1e te mogen spelen. Ik verwacht dan ook dat we bovenin gaan meedoen en dat we grote stappen kunnen zetten”.

Zaterdag speelt Rijsoord jo17-1 de eerste competitie wedstrijd van het seizoen tegen Sliedrecht.

Klik hier voor meer informatie over VV Rijsoord
Voor meer artikelen van VV Rijsoord klik hier