Jordi-Mosmans-Rvvh

De nu 24 jarige Jordi Mosmans speelt volgend seizoen voor het vijfde jaar achter elkaar in het shirt van RVVH. Op zijn vierde begon Mosmans met voetballen bij Z.V.V. Pelikaan. Hierna heeft hij nog een aantal jaar gevoetbald in de jeugd van Feyenoord en Dordrecht. Toen hij 17 werd is hij naar de jeugd van ASWH gegaan. De middenvelder maakte in datzelfde jaar nog zijn debuut in het eerste. Na twee jaar bij de club vertrok hij naar RVVH waar hij nu nog steeds speelt.

tuk tuk

De verdedigende middenvelder van de club uit Ridderkerk heeft een goed gevoel over het komende seizoen en heeft hoge verwachtingen. “Net als vorig jaar werken we met een aardig grote groep van rond de 22 a 24 spelers. Voor zo ver ik het heb ervaren hebben we een goede groep met veel concurrentie en individuele kwaliteiten om een wedstrijd te kunnen beslissen. Ook is er een nieuwe trainer naar de club gekomen die al aardig zijn eigen visie naar voren laat komen. Ik heb redelijk hoge verwachtingen van dit seizoen. Zoals ik al aangaf hebben we een goede groep waarmee we veel kunnen bereiken. Verder verwacht ik wel dat het één en ander bijzonder gaat verlopen vanwege het virus dat zich nog voordoet.”

RVVH komt dit seizoen uit in de eerste klasse en de spelers hopen dit seizoen op een beter resultaat dan vorig seizoen. Het seizoen werd toen abrupt tot een einde gebracht en daardoor was de negende plaats het hoogst haalbaar.” Dit jaar hebben we als groep ons de doelstelling voor gehouden om mee te gaan doen om de bovenste plekken van de competitie. Dit hopen we te bereiken met attractief voetbal zodat de toeschouwers ook nog wat hebben om naar te kijken. Ook op persoonlijk vlak kijkt Mosmans positief vooruit.” Persoonlijk hoop ik mijzelf weer net als vorig jaar in de basis elf te spelen. Ik hoop ook een geheel jaar fit te blijven zonder blessures.”

Aan de conditie zal het in ieder geval niet liggen. In de maanden dat er niet gevoetbald werd heeft hij niet stilgezeten.” Afgelopen zomer (maart tot juli) heb ik veel gesport. Denk hierbij aan hardlopen, zowel interval als lange afstanden ( vijf tot tien km). Ik heb ook kracht oefeningen gedaan die je thuis of bij een buitensportschool kan uitvoeren. Naast het hardlopen en de oefeningen heb ik ook veel baantjes getrokken in het zwembad. Dit natuurlijk wel toen er weer groen licht werd gegeven vanwege het virus.”

Wij wensen Jordi en RVVH veel succes komend seizoen!

Klik hier voor meer informatie over RVVH
Voor meer artikelen van RVVH klik hier