Afgelopen weekend moest de ploeg van Albert van der Dussen het opnemen tegen De Treffers uit Gelderland. De Ploeg uit Groesbeek wist nog niet te winnen en stond met een punt onderaan. Barendrecht daarentegen wist weer eens te winnen afgelopen week en staat op drie punten.

Vol vertrouwen reisde Barendrecht zaterdag af naar Groesbeek voor het uitduel tegen De Treffers. Het werd de vijfde keer dat beide clubs tegenover elkaar stonden en Barendrecht wist nog nooit te verliezen in Groesbeek. Het was voor beide teams ook een belangrijk duel, omdat er punten gepakt moesten worden.

De eerste kansen in de wedstrijd waren voor De Treffers. Sjoerd Ars mikte net over het doel van Barendrecht, een inzet van Aleksandar Jankovic werd door keeper Nick van der Ploeg gepareerd. Ook Barendrecht had een paar mogelijkheden via Rowendly Martijn en Bas Mourits. Het bleef echter 0-0. Vlak voor rust ging het toch twee keer fout. Eerste kopte Pim Balkestein raak uit een vrije trap, 1-0. En nog voor de onderbreking maakte Jankovic er 2-0 van.

Na de rust probeerde Barendrecht wat terug te doen. Wat Barendrecht naliet, deed de thuisploeg stukken beter. Weer was het Aleksandar Jankovic die de 3-0 raak prikte. In de extra tijd werd het allemaal nog erger. Max van Dijk ging in de fout, Jankovic strafte het af en zorgde ervoor dat de eindstand 4-0 werd. Een gevoelige nederlaag in Groesbeek voor Barendrecht.

Trainer Anton Janssen mag trots zijn op zijn ploeg. Na twee eerdere nederlagen thuis tegen Barendrecht zal het een lekker gevoel geven om eindelijk eens te winnen voor eigen publiek. Voor Barendrecht trainer Albert van der Bussen zal het uiteraard een telleurstelling zijn. Komende week speelt Barendrecht weer thuis op de bongerd tegen de promovendus Scheveningen. De Treffers zullen het uit moeten opnemen tegen het Amsterdamse AFC.

Geef een antwoord