538-bucketlist

Radio 538 maakt de zomer van Wouter Zuurbier uit Spanbroek alsnog onvergetelijk met een speciale bucketlist. Veel mensen zetten het afwerken van hun bucketlist in de ijskast door het heersende coronavirus en daarom is Radio 538 op zoek gegaan naar activiteiten die je juist nú van je bucketlist kan afvinken.

Wouter is één van de gelukkigen en gaat in september een dag meelopen met het Nederlands Elftal in Zeist. Samen met een vriend, vriendin of familielid gaat Wouter op pad met een oud-international die een rondleiding geeft op de KNVB Campus. Hij mag een besloten training van het Nederlands Elftal bijwonen én krijgt een meet & greet met bondscoach Ronald Koeman.

HappyPoint_desinfectie

Radio 538 maakt zomer 2020 alsnog onvergetelijk met speciale bucketlist

 

Radiozender opent deuren die anders gesloten blijven

De wereld rondreizen of feesten op het grootste festival ter wereld: twee voorbeelden van bucketlist-activiteiten die deze zomer niet afgevinkt kunnen worden vanwege het coronavirus. Om de zomer van 2020 alsnog onvergetelijk te maken, opent Radio 538 samen met Coca-Cola deuren die anders gesloten blijven. Zij introduceren een speciale bucketlist met activiteiten die enkel mogelijk zijn in deze tijd. Een avond non-stop achtbanen rijden in Walibi? Of zelf een optreden geven in de Ziggo Dome voor vrienden en familie? Vanaf maandag 10 augustus verrast 538-dj Wietze de Jager iedere dag één luisteraar met de vervulling van een bijzondere bucketlist-activiteit. 

538-dj Wietze de Jager: “Veel mensen zetten het afwerken van hun bucketlist in de ijskast door het heersende coronavirus. We zijn daarom op zoek gegaan naar activiteiten die je juist nú van je bucketlist kan afvinken. Zo maken we het voor onze luisteraars mogelijk om een kijkje te nemen achter de schermen bij het Nederlands elftal, een dag lang favoriete films te kijken in een lege Kinepolis-bioscoop of naar een privéconcert van Snelle te gaan in het Olympisch Stadion.”

‘Open Like Never Before Bucketlist’

Luisteraars kunnen via 538.nl doorgeven welke activiteit zij van hun bucketlist willen afstrepen. Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus nemen iedere ochtend twee luisteraars het tegen elkaar op in ‘De 538 Ochtendshow’. De luisteraar die een benaderingsvraag over de gekozen activiteit goed raadt of het dichtstbij het juiste antwoord zit, wint. Dit zijn de bucketlist-activiteiten die 538 samen met haar luisteraars gaat afstrepen:

  • Een eigen concert geven voor vrienden en familie in de Ziggo Dome
  • Een avond non-stop achtbanen rijden in Walibi Holland
  • Een hele dag films kijken in een lege zaal van een Kinepolis-bioscoop
  • Een kijkje achter de schermen bij het Nederlands elftal
  • Een privéconcert van Snelle bij De Amsterdamse Zomer in het Olympisch StadionKlik hier voor meer informatie over deze actie