S.C.C.'55

Nigel Branderhorst tekent voor nog eens twee jaar bij als hoofdtrainer van S.S.C.’55. Zowel het bestuur als Nigel zijn zeer tevreden over de samenwerking die sinds deze zomer loopt.

“Die samenwerking verloopt prima. Zowel met de selectie, de technische commissie (TC) als met de club als geheel”, geven Roy van Oosterhout en Remco Steenbeek van de TC aan. “We willen het traject dat we met de komst van Nigel hebben ingezet, voortzetten. Nigel zorgt voor een frisse wind binnen de club, kiest voor verjonging in de selectie en toont veel betrokkenheid bij de jeugdafdeling.”

Een eer
“De club is bezig met een proces waarbij iedereen dezelfde kant op wil. Zo snel mogelijk terug naar de derde klasse. Ik geloof in dat proces en wil me daarom langer aan de club verbinden”, zegt Nigel. “Ik kan hier werken met een fijne en gretige spelersgroep, bestuursleden die alles over hebben voor de club en een grote groep fanatieke supporters die de club altijd en overal steunen. Ik vind het een eer om voor zo’n vereniging te mogen werken.

Bron: S.S.C.’55
Meer informatie over S.S.C.’55? klik hier.
Of lees hier een ander artikel over S.S.C.’55.