RWB

Voor de voetballers van RWB Waalwijk staat er dit weekend even geen competitievoetbal op het programma. Dit weekend staat alles bij RWB in het teken van Carnaval. Het programma voor Carnaval is bij RWB zodanig in elkaar gedraaid dat door elke leeftijdscategorie wel Carnaval gevierd kan worden.

De start van het Carnaval bij RWB is donderdagavond, dan wordt begonnen met het 7 tegen 7 voetbaltoernooi voor mannen en vrouwen. Deelnemers, en dat zijn zowel teams van RWB als teams uit de omgeving, worden om 19.00 uur verwacht zodat om 19.30 uur gestart kan worden met het toernooi. Na het toernooi barst het feest los en gaat de PRE PARTY van start. Muziek zal worden verzorgd door DJ TAHVO.

Vrijdag gaat het Carnaval van start met de Eerste ûûrkes vûrraf en wordt het feit gevierd dat RWB inmiddels 112 jaar bestaat. De kantine is deze vrijdagavond geopend van 18.00 tot 00.00 uur. Muziek wordt dan gedraaid door DJ Randy&Hugo. Op deze avond is er een shotjesbar met spelactiviteiten en is de Groene Krokodil aanwezig.

Zaterdag 22 februari is het tijd voor het jaarlijkse Kindercarnaval bij RWB. Vanaf 14.11 uur is jong en oud welkom om er een feestje van te maken. DJ Arno Timmermans verzorgt zoals voorgaande jaren de muziek en wie weet loop jij de polonaise wel achteruit. Voor de kinderen is er een traktatie en gratis drinken.

Zondagochtend om 10.00 uur staat het traditionele Frühshoppen op het programma. Ook dit jaar is de Torfgraber Kapelle van de partij om de muziek te verzorgen. Tussendoor gaat Alexander de Peffer nog ouderwets carnavalplaatjes draaien, op vinyl natuurlijk!! Onder het genot van een heerlijk ontbijtje en wat snaps kan iedereen weer opladen voor een nieuwe dag Carnaval. Maar dan niet meer bij RWB want die sluit om 14.00 uur de deuren om daarna de optocht in het centrum van Waalwijk te gaan bekijken.

Meer informatie over RWB? Klik hier.
Klik hier voor een ander artikel van RWB.