Onder een strakblauwe hemel en met een fijn zonnetje is de zondagselectie van VV Oosterhout op zondagochtend 15-08 begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Seizoen 2021-2022 start op zondag 5 september officieel met wedstrijden om de KNVB-beker. Laten we hopen dat zowel de bekercompetitie als de reguliere competitie een prachtig en compleet seizoen gaan worden.

Zondag morgen vanaf 09:45 startte de eerste training met het uitreiken van de clubkleding aan de nieuwe selectiespelers en een weegmoment voor de selectie. Als vereniging zijn we erg content met het aansluiten van een fiks aantal jeugdspelers, uit de opleiding, bij de zondag selectie. Hopelijk kunnen we dit de komende jaren een mooi en passend vervolg geven.

Trainers Stijn Biemans en Jorco de Kok (zondag 1) en Henk Stok (zondag 2) hadden een pittige training voor de heren op het programma staan. Dit om te kijken hoe de heren conditioneel uit de relatief korte zomerstop zijn gekomen. De training werd afgesloten met een welverdiende en heerlijke lunch die uitstekend verzorgd was door de kantine medewerkers van VV Oosterhout. Namens de selectie en de staf van harte bedankt voor deze gezellige en heerlijke lunch.

Het programma voor de rest van deze week, voor de zondag selectie, is als volgt:

Maandag 16-08: 20:15 uur training
Dinsdag 17-08: 20:15 uur training
Donderdag 19-08: 20:00 uur VV Reeshof 1 – Oosterhout 1, VV Reeshof 2 – Oosterhout 2
Zaterdag 21-08 vertrekt de zondag 1 op teamweekend naar Den Haag en Scheveningen, op zaterdag zal er getraind worden en daarna zal de groep gaan genieten van een hapje en een drankje.

De verwachtingen bij VV Oosterhout voor het aankomende seizoen zijn als volgt:
De vereniging rekent erop dat het tweede elftal boven in de competitie mee gaat draaien en dat er met veel jonge, zelf opgeleide spelers herkenbaar voetbal gespeeld gaat worden, met hopelijk aan het einde van rit promotie als gevolg. De zondag 1 is zoals bekend ingedeeld in west 2 waarin voor de vereniging een fiks aantal onbekende tegenstanders spelen.

Hoe we de kracht van VV Oosterhout ten opzichte van deze teams in moeten schatten is vooralsnog onbekend. We hopen erop dat Stijn Biemans zijn speelstijl verder in kan slijpen bij de groep en dat er een jonge groep met karakter aan de competitie begint. Door een uitstekend collectief hopen we bovenin in de middenmoot mee te draaien. Met wellicht nacompetitie als mooi toetje.

VV Oosterhout is zeer blij dat er eindelijk weer vooruit gekeken kan worden naar het spelen van wedstrijden in zowel de beker als de competitie.

Op de website is het oefenprogramma van de zondag selectie te vinden!

Bron: VV Oosterhout

Klik hier voor meer artikelen over VV Oosterhout.
Voor meer informatie over VV Oosterhout? klik hier.