Club van de week gaat weer van start! Iedere week wordt er willekeurig een voetbalvereniging uit onze 28 regio’s gekozen. Deze verenigingen gaan we in het zonnetje zetten door elke week te beginnen met een introductieartikel en de rest van de week wordt gevuld met interviews met spelers, trainers en clubiconen. Als afsluiter van de week gaan we voorbeschouwen op de eerstvolgende wedstrijd. Deze week is VV Oosterhout de ‘Club van de week’!

verfhuys-breda-2

 

VV Oosterhout is een club van iedereen en voor iedereen. Met een gezonde sportieve ambitie en focus op gezelligheid in en rondom de velden. Met ca. 650 leden en gelegen aan de rand van Oosterhout op een modern sportcomplex, enthousiaste vrijwilligers en commissieleden is er een goede basis om te groeien en de ambities waar te maken!

VV Oosterhout heeft een zaterdag én zondag selectie. Zondag 1 is actief in de derde klasse B met onder andere VV Gilze, Be Ready en RWB. De eerste twee competitiewedstrijden gingen helaas verloren tegen VV Gilze en VV Waspik. Sinds dit seizoen is het nieuwe trainersduo Stijn Biemans en Jorco de Kock aangewezen om de sportieve doelstellingen van VV Oosterhout Zondag-1 te behalen. Het bestuur hoopt hiermee de visie ‘met plezier presteren van mini-pupil tot Zondag-1’ verder uit te kunnen rollen. Aanstaande zondag speelt de selectie tegen Irene’58, een uitwedstrijd die niet ver van huis zal zijn voor de ploeg uit Oosterhout.

Zaterdag-1 speelt in de vierde klasse E waar onder andere ook RFC, SSC’55 en SCO actief zijn. Ahmet Türküçü is de hoofdtrainer van de zaterdagploeg van VV Oosterhout. De mannen van Ahmet zijn vlekkeloos begonnen aan de competitie met een 4-2 overwinning op FC Tilburg en een 0-4 overwinning op de zaterdagtak van VV Dongen.

Op bovenstaande afbeelding ziet u het relatief nieuwe sportcomplex van VV Oosterhout. In 2016 was dit complex met een zeer trieste berichtgeving op het nieuws te zien. Het toen gloednieuwe complex was namelijk in vlammen opgegaan. Nu staat er een geweldig mooi nieuw complex op sportpark De Contreie.

VV Oosterhout heeft 28 jeugdelftallen, waaronder 3 meiden teams (de MO13-1, MO15-1 en de MO19-1). De JO19-1 is actief in de hoofdklasse B en heeft de eerste competitiewedstrijd helaas met 2-0 verloren van VV Waspik JO19-1. Dit team staat onder leiding van Kazim Aydin en Timo Schollaardt.

De komende week volgen er leuke interviews met de voorzitter Ruud Looijmans, trainer Stijn Biemans en met het clubicoon Piet de Ronde. Als afsluiter zullen we voorbeschouwen op de derde competitiewedstrijd van VV Oosterhout Zondag-1 tegen Irene’58. Dit gaan we doen met een speler van Zondag-1. Houdt dus onze website in de gaten om niks te missen!

Klik hier voor meer artikelen over VV Oosterhout
Klik hier voor meer informatie over VV Oosterhout