Podotherapie Wervenschot: de beste vriend van je gewrichten

Podotherapie Wervenschot is al 25 jaar een gewaardeerde partner in de regio. Een behandeling bij de praktijk van Jacqueline Stoop en Edo Oomes zorgt ervoor dat uw klachten niet chronisch worden.

Bij de praktijk, die vestigingen heeft in Breda, Oosterhout, Rijsbergen, Zundert en Ulvenhout, krijgt iedere patiënt een behandeling op maat. Persoonlijke aandacht, een uitgebreid onderzoek en onderbouwd advies zorgen ervoor dat Podotherapie Wervenschot een gewaardeerde naam is geworden, met verschillende keurmerken en een deskundig team. Wervenschot kan tegenwoordig ook diabetespodotherapie en sporttherapie aanbieden.

Dat laatste is een meerwaarde voor de sporters. Edo weet dit als geen ander. “Ik ben trainer van de JO15-3 bij TSC en zie daar elk jaar wel een aantal jongens last krijgen door groei en blessures. Door de correctie die een steunzool kan bieden, kunnen deze klachten weer verdwijnen. Als een kind pijn heeft aan een voet of been is er iets niet in orde.  Het is  belangrijk dat er op tijd naar gekeken wordt. Het zijn echter zeker niet alleen jongeren en sporters die naar de praktijk van Wervenschot komen: de doelgroep ligt tussen de 4 en 100 jaar.

Volgens Edo kan een steunzool vaak al binnen een paar weken verlichting bieden. “Het is een stukje maatwerk, dat zorgt voor de juiste balans.”