Afgelopen zondag 9 december speelde Madese Boys 1 uit tegen Jeka 1. Met gelijkspel van 2-2 werd de wedstrijd beslist. Inmiddels staat de winterstop voor de deur en dat betekent dat er nog maar enkele wedstrijden op het programma staan.

Zondag 16 december: Madese Boys 1 – Cluzona 1 (na afloop LA Sound + Special Guest)

Zondagmiddag 16 december speelt Madese Boys 1 thuis tegen Cluzona 1. Na afloop van de wedstrijd is er muziek van LA Sound + Special Guest. De wedstrijd begint al om 14.00 uur.

Vanaf dit seizoen biedt Madese Boys aan elke betalende bezoeker die de thuiswedstrijd van Madese Boys 1 komt bekijken een gratis kopje koffie of thee aan. De prijs voor een entreekaartje is zoals afgelopen seizoen € 3,00 per persoon (65+ €1,00). Kom ook onze boys thuis aanmoedigen bij deze competitiewedstrijd. Een uitgerekende kans om te genieten van onze overheerlijke koffie of thee en een potje voetbal. Graag tot dan!

19 december: NAC Breda Skill Games bij Madese Boys

Tijdens de winterstop komt op woensdagmiddag 19 december NAC Breda naar Madese Boys voor een leuke voetbalmiddag! Deze voetbalmiddag is voor alle jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar uit de gehele gemeente Drimmelen. De voetbalmiddag start om 15.00 uur tot 18.00 uur. Doe jij ook mee? Ga naar de website van Madese Boys voor meer informatie: http://bit.ly/MB_NACgames of schrijf je in op www.nac.nl/soccercamps. Deelnemen kosten 29 euro.