jikke raaf

Afgelopen jaren heeft Madese Boys bijna jaarlijks een jonge dame afgeleverd aan een betaald voetbal club. Hieruit blijkt dat de filosofie van Madese Boys, om meiden die er bovenuit steken met de jongens mee te laten doen, de juiste is. Ons allernieuwste succes verhaal is Jikke de Raaff. 

Jikke gaat naar PSV

Jikke heeft ooit in Prinsenbeek gevoetbald. Vervolgens heeft ze bij de meidenacademie van Dia gespeeld. Toen deze ophield te bestaan heeft ze de keuze gemaakt om verder opgeleid te worden bij de jongens op het hoogste niveau van Madese Boys. Afgelopen seizoen speelde ze bij JO17-1 op hoofdklasse niveau. Dat Jikke op de nominatie stond om richting PSV was al een tijdje het vermoeden. Ze trainde ook al een tijd mee bij PSV. Dit naast haar trainingen bij Madese Boys. Ze heeft dus keihard gewerkt om haar droom voor elkaar te krijgen.

Op zaterdag 26 juni heeft ze afscheid genomen van haar team. Hierbij kreeg ze nog een leuke herinnering aan haar tijd bij Madese Boys cadeau. Hieruit blijkt wel de waardering voor haar vanuit de Boys in haar team. Wij wensen Jikke heel veel succes bij PSV. En uiteraard hopen we dat haar band met Madese Boys altijd warm zal blijven…..

Voor meer informatie over Madese Boys klik hier.
Klik hier voor meer artikelen over Madese Boys.