Hoofdtrainer Mark Klippel verlaat Madese Boys.

De samenwerking tussen Madese Boys en Mark Klippel eindigt na vijf jaar. Hoofdtrainer Mark Klippel verlaat aan het eind van het seizoen op zijn eigen verzoek Madese Boys.

Klippel en Madese Boys kijken terug op een positieve samenwerking. De doelstelling, een stabiele 2e klasser, is ruim behaald. Hoogtepunt was het seizoen 2017-2018 waarin Madese Boys in het bekertoernooi strandde op het randje van plaatsing voor het KNVB-beker toernooi. In hetzelfde seizoen bereikte Madese Boys de finale van de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse. Tijdens de strafschoppen bleek FC Tilburg te sterk. Verder stroomden onder leiding van Mark Klippel diverse spelers uit de jeugdopleiding door naar de 1e selectie van Madese Boys. Daarmee staat er een sterk fundament voor de komende jaren.

Mark Klippel begon zijn trainerscarrière als jeugdtrainer bij SHO en RBC (BVO) en was vijf jaar hoofdtrainer bij Cluzona uit Wouw, waarmee hij uit de vijfde klasse opklom naar de tweede klasse. Daarna maakte hij de overstap naar Madese Boys.

Madese Boys en het VoetbalJournaal wensen Mark veel succes met zijn trainerscarrière.