vvoosterhout-oomens

Begin mei hebben het bestuur van VV Oosterhout en Gregor Oomens overeenstemming bereikt over een functie bij VV Oosterhout. Er is eerst veel energie gestoken om gezamenlijk tot een goede indeling van de teams te komen voor het seizoen 2020-2021.

Happy-point

Vanaf seizoen 2020-2021 wordt Gregor voorzitter van de technische jeugdcommissie van VV Oosterhout. Op deze manier wordt Gregor eindverantwoordelijk voor deze commissie richting bestuurslid technische zaken. Gregor heeft een opleiding in sportmanagement en uitgebreide ervaring in het coachen van teams in diverse sportdisciplines. Daarnaast is Gregor bedeeld met goede didactische en organisatorische kwaliteiten.

De ambitie die Gregor uitspreekt is om samen met de Jeugdcommissie de ingezette weg bij VV Oosterhout verder te professionaliseren en de voetbalvisie “met plezier presteren” te bewaken. De groei van de vereniging en de veranderende omgeving om ons heen geeft hierbij vele mooie uitdagingen. De voetbalvisie, Met Plezier Presteren, is hiervoor een zeer belangrijke steunpilaar in de verdere ontwikkeling van het niveau en groei van VV Oosterhout. Op basis van de visie gaat VV Oosterhout er vanuit dat we binnen nu en enkele jaren onze zondag selectie voor een groot deel kunnen gaan vullen met eigen Oosterhoutse talenten.

Voor de technische jeugdcommissie zoekt vv Oosterhout nog aanvullingen in de leeftijdscategorieën JO8-JO10 en JO13-JO15.

Heb jij interesse en wil jij je kennis, kunde en ervaring gebruiken om VV Oosterhout om verder invulling te geven aan de groei en onze ambities waar te maken? Neem dan contact op met bestuur@vvoosterhout.nl of spreek Gregor aan zodat we samen in gesprek kunnen.

Gregor neemt hierbij de rol van Voorzitter Ruud Looijmans over die zich vanaf nu nog meer kan gaan richten (samen met de overige bestuursleden) op de verdere groei en ontwikkeling van VV Oosterhout.

vv Oosterhout Gregor Oomens heel erg veel succes in zijn nieuwe rol binnen VV Oosterhout.

Bron: vv Oosterhout

Lees hier andere artikelen over vv Oosterhout.
Vindt hier meer informatie over vv Oosterhout.