Vandaag gaan we verder met voorbeschouwen op Roda BoysVV Sleeuwijk, maar nu met Andor van Andel van VV Sleeuwijk. We spraken Andor al eerder in het item ‘transfertalk’ over zijn terugkeer bij VV Sleeuwijk vanaf Roda Boys. Een speciale wedstrijd voor Van Andel dus. Ondanks dat Andor weinig minuten gemaakt heeft voor de ploeg uit Aalst (door blessureleed en corona), is het wel een mooi weerzien met oud teamgenoten en supporters.

banner_koningsport_small_VJ

Na een periode van 3 jaar heeft Andor afgelopen zaterdag weer zijn eerste competitiewedstrijd gespeeld voor VV Sleeuwijk. Helaas werd de wedstrijd tegen VV Altena niet winnend afgesloten. Sleeuwijk verloor met 0-2 van VV Altena. “Zonde dat we na een goede voorbereiding onszelf niet belonen in de eerste competitiewedstrijd. Een terechte nederlaag. Het was zeker niet zo dat Altena werelds speelde, maar wij hebben daar veel te weinig tegen over gezet. We zullen deze week weer keihard gaan trainen om ons zaterdag te herpakken.” Toine van der Pijl, wie begonnen is aan zijn tweede seizoen voor VV Sleeuwijk, werd door Van Andel gekozen als ‘man of the match’. “Met Toine hebben wij achterin een echte leider. Hij stuurt de ploeg aan, zelfs in mindere wedstrijden zoals deze.”

Aanstaande zaterdag staat dus de wedstrijd tegen Andor zijn oude ploeg op het programma. Eerder deze week hebben we al voorbeschouwd op deze wedstrijd met Nils Loef van Roda Boys. Andor verwacht een 1-2 over winnen voor VV Sleeuwijk. “Een leuk weerzien met oud teamgenoten en supporters voor mij. Ik voorspel een lastige wedstrijd voor ons, Roda heeft weer een goed elftal dit seizoen en hebben zaterdag bij Drechtstreek een ruime overwinning geboekt. Als wij zaterdag weer kunnen opbrengen wat ons tegen GRC’14 en Almkerk ook lukte, zijn wij zeker niet kansloos.” Lees hier wat Nils Loef van deze wedstrijd verwacht.

Andor zijn persoonlijke doelstelling is na een jaar vol met blessureleed zeer logisch. “Ik ben momenteel fit en dat moet ik zo houden, daar ligt wel prioriteit voor mij. En als wij met Sleeuwijk handhaven, zijn mijn doelstellingen behaald.”

Van Andel wil met Sleeuwijk handhaven en dat is voor hem het belangrijkst. In de top 3 verwacht hij zijn oude club Roda Boys terug te zien. “Het zal geen makkelijke opgave worden maar ik vind dat we ons snel veilig moeten kunnen spelen. Met een achtste plek ben ik voor dit seizoen tevreden. Verder verwacht ik Roda Boys, EBOH en Wilhelmina’26 in de top 3.” Andor zijn oude trainer, Hans de Jong, is sinds dit jaar actief als hoofdtrainer bij Wilhelmina’26. Dit zal dus wederom een leuk weerzien zijn voor Van Andel.

Foto: Marc Paul van Bennekom

Klik hier voor nóg een voorbeschouwing op deze wedstrijd
Klik hier voor meer artikelen over VV Sleeuwijk
Klik hier voor meer informatie over VV Sleeuwijk