Voetbalschool Rivierenland heeft het derde blok met trainingen op sportpark De Zwaaier in Werkendam georganiseerd. In de periode september-oktober werden acht trainingen gegeven op vrijdagavond. Dertig kinderen deden mee aan leuke en speelse voetbalvormen.

Nigel Branderhorst: ,,Tot nu toe gaat het uitstekend. We zijn gegroeid van 16 naar 30 kinderen in een jaar tijd. Dit zien we dan ook terug op het veld waarbij we op basis van leeftijd groepen kunnen creëren en iedereen op zijn eigen niveau de trainingen kan afwerken’’. Zit er nog groei in de komende periode? ,,Zeker, maar dat hoeft niet te betekenen dat het ook gaat gebeuren. Ik moet ervoor waken dat dit niet ten koste gaat van de aandacht en kwaliteit van de trainingen. Op dit moment zijn 30 kinderen het maximum. Alleen wanneer zich een kwalitatief goede trainer zich aandient ga ik het overwegen’’.

SAMENWERKING FYSIOFIT

Naast de technische vaardigheden ontwikkelen de kinderen zich ook op motorisch vlak. Dinant van Drunen, eigenaar FysioFit Altena, verzorgt loop- en coördinatieoefeningen tijdens de trainingen. Dit wordt gecombineerd met afwerkoefeningen, loopladders en andere oefenvormen. Daarnaast kunnen de kinderen snel terecht als ze geblesseerd zijn. Aanmelden voor de nieuwe trainingen van maart? Neem dan contact op via de website: www.voetbalschoolrivierenland.nl

 

Total
16
Shares