We trappen de derde week zonder competitie af met een nieuwe club van de week, NOAD’32! Aankomende week staat volledig in het teken van de club uit Wijk en Aalburg uit de gemeente Altena. Dit betekent dat er deze hele week interviews met mensen binnen de organisatie van NOAD’32 op de website te vinden zijn. Houd de website en onze Facebook pagina dus goed in de gaten!

HappyPoint_desinfectie

NOAD’32 is een voetbalvereniging uit Wijk en Aalburg met zes senioren elftallen, waarvan één vrouwenelftal. Naast deze senioren elftallen heeft NOAD 12 jeugdelftallen. De accommodatie van NOAD bestaat uit twee wedstrijdvelden, één trainingsveld, een clubgebouw, zes kleedruimtes en een parkeerterrein met plek voor 50 auto’s. Het trainingsveld en het tweede veld zijn beide semi-kunstgrasvelden en zijn uitgerust met een beregeningssysteem.

SV NOAD’32 werd opgericht op 9 januari 1932. Toentertijd werd de vereniging opgericht op ‘de keet op den bol’, ruim honderd meter van het huidige clubgebouw. Het eerste veld lag in de Veldstraat maar na een jaar moest men al wijken omdat er een woning gebouwd moest worden. Vanaf 1933 werd er aan de Aalburgsestraat gespeeld. Tussen 1941 en 1945 werd er nauwelijks gebruik gemaakt van het veld, maar in 1946 werd het toch weer ingezaaid. In 1947 verhuisde de vereniging naar het Groot Korenzand, waar nu het tweede veld ligt. In 1968 werd het huidige eerste veld aangelegd, net zoals het huidige clubgebouw die in 1976 uitgebreid werd.

Het eerste mannenelftal van NOAD’32 is actief in de derde klasse D met onder andere GVV’63, GDC en SV Capelle. NOAD’32 1 staat momenteel op de achtste plek met drie punten uit drie wedstrijden. We gaan onder andere met Sven Blijenberg, speler van NOAD’32 1, in gesprek over de start van de competitie.

NOAD’32 VR1 is actief in de vijfde klasse met onder andere Altena, Woudrichem en GVV’63. Na vier wedstrijden staan de vrouwen uit Wijk en Aalburg bovenaan met negen punten uit vier wedstrijden.

Het oudste jeugdelftal van de jongens van NOAD’32 is de JO19-1 en speelt in de tweede klasse. Hierin staan zij derde met drie punten uit pas één wedstrijd. De MO19-1 speelt eerste klasse en heeft ook pas één wedstrijd gespeeld. Deze wedstrijd ging helaas verloren.

Wil je meer lezen over wat er allemaal achter de schermen gebeurt bij NOAD’32? Houd deze week dan onze Facebook pagina en website in de gaten!

Bron & Foto: Website SV NOAD’32

Klik hier voor meer artikelen over VV NOAD’32
Klik hier voor meer informatie over NOAD’32