Na vier punten uit drie wedstrijden, een bekeroverwinning en een hectische week waarin in goed overleg, tussen het bestuur en trainer Jasper de Muijnck, is besloten om de samenwerking te beëindigen, gaat het vizier nu weer op de Tweede Divisie. BVV Barendrecht komt zaterdag op bezoek op Sportpark De Zwaaier. De wedstrijd begint om 15:00 uur.

De Boys namen afscheid van De Muijnck en zullen nu proberen om te klimmen op de ranglijst. Daarvoor zal er gewonnen moeten worden van Barendrecht, dat net als Kozakken Boys elf punten uit elf wedstrijden heeft. De laatste twee wedstrijden tussen beide teams eindigden positief voor de ploeg uit Werkendam. Afgelopen seizoen werd er twee keer gewonnen. In totaal stonden beide ploegen veertien keer over elkaar.

Zeven keer gingen de drie punten naar Barendrecht en zeven keer wonnen de Boys. In die veertien wedstrijden wisten de Werkendammers 22 keer te scoren. Barendrecht wist 21 keer het net te vinden.

Dit seizoen is Donny Navajas Sanchez de gevaarlijkste man aan de kant van Barendrecht. Hij wist in elf optredens zes keer te scoren en beleeft daarmee zijn productiefste seizoen ooit in dienst van Barendrecht. Maar momenteel geeft hij zijn modellen carrière voorrang en is hij vorige week vertrokken naar Milaan om dit verder uit te bouwen.

Ahmed El Azzouti wist dit seizoen zeven keer het net te vinden, waarvan vijf in de laatste vijf competitiewedstrijden. Ook hielp hij Kozakken Boys langs Almere City in de TOTO KNVB Beker. Tevens is het voor Tim Eekman een speciale wedstrijd om tegen een team te spelen waarvan hij vorige seizoen nog deel van uitmaakte.

Kan Kozakken Boys opnieuw winnen van Barendrecht? Je ziet het zaterdag 17 november vanaf 15:00 uur op Sportpark De Zwaaier.

tekst en foto: VV Kozakken Boys

Geef een reactie