Samen met Tim Saaman (26) van VV Woudrichem gaan we voorbeschouwen op de laatste bekerwedstrijd en tevens laatste wedstrijd voor het begin van de competitie tegen FC Axel. Ook kijken we terug op de vorige bekerwedstrijd tegen Terneuzense Boys.

banner_koningsport_small_VJ

Tim, zoon van Piet Saaman (vader én trainer), speelt nu alweer aantal jaar bij VV Woudrichem, maar heeft ook al een aantal uitstapjes gehad. Tim is op zijn vierde begonnen bij Woudrichem. In de jeugd heeft hij ook voor RKC Waalwijk en VV Sleeuwijk gespeeld. Zijn eerste seniorenminuten heeft hij bij aartsrivaal VV Sleeuwijk gemaakt. Na Sleeuwijk maakte hij de stap naar GVV Unitas Zondag. Na Unitas heeft hij nog een seizoen voor VV Almkerk gespeeld, maar hij is nu dus alweer een aantal jaar terug waar het allemaal begon.

De centrale middenvelder blikt terug op de vorige wedstrijd waar hij zelf, door en schorsing van vorig seizoen, niet aan mee heeft gedaan. “De wedstrijd tegen Terneuzense Boys hebben we helaas kansloos verloren, veel meer kan ik er niet over zeggen. Ik was helaas 2 wedstrijden geschorst, maar deze schorsing is nu gelukkig voorbij”.

Aanstaande zaterdag speelt VV Woudrichem tegen FC Axel. “Ik ken heel de club niet, maar ik hoop dat we een goede wedstrijd kunnen spelen met het oog op de start van de competitie.” Zijn voorspelling voor komende wedstrijd is dan ook een kleine overwinning voor VV Woudrichem.

Saaman wil komend seizoen een stabiele tweedeklasser zijn. “Ik wil ervoor zorgen dat wij met onze mooie Woudrichemse ploeg een stabiele tweedeklasser zijn en persoonlijk wil ik als middenvelder weer boven de 15 doelpunten eindigen, dit is tot nu toe elk jaar bij Woudrichem gelukt.”

Voor de competitie verwacht Saaman dat ze goed mee gaan doen in de middenmoot. VV Woudrichem begint 19 september uit tegen VV Wieldrecht en speelt 3 oktober al de beladen derby tegen VV Sleeuwijk.

Klik hier voor meer artikelen over VV Woudrichem
Klik hier voor meer informatie over VV Woudrichem