We gaan nog even verder met voorbeschouwen op VV SleeuwijkVV Altena, maar nu met Brian de Graaf (22) van VV Altena. Sinds zijn vijfde is de centrale verdediger/middenvelder al actief voor VV Altena. Op zijn 16e maakte hij zijn debuut en nu speelt hij al zijn vijfde seizoen voor VV Altena. 

banner_koningsport_small_VJ

Een leuke wedstrijd voor de toeschouwer. Op een hoog tempo ging het de eerste helft gelijk op bij Nemelaer – VV Altena. De grootste kansen waren voor Altena. Altena was de eerste helft ook de ploeg met het meeste balbezit. Door een rode kaart begin 2e helft kreeg Nemelaer het overwicht. Echter wisten ze niet te scoren.” Jamiro Libretto (overgekomen van GVV Unitas Zondag) was volgens De Graaf de ‘man of the match’. “Jamiro speelde de eerste helft een van zijn beste wedstrijden voor VV Altena en maakte ook de openingsgoal. Echter ging hij de tweede helft de fout in met een tackel van achter, waar hij een rode kaart voor kreeg. Door een voortreffelijke teamprestatie hield Altena het op 1-1.”

Aanstaande zaterdag staat VV Altena – VV Sleeuwijk op het programma. Brian voorspelt een 0-2 overwinning voor zijn ploeg uit Nieuwendijk. “Sleeuwijk heeft op een aantal plekken belangrijke spelers verloren. Ook hebben ze er een aantal spelers bijgekregen, waarbij Dylan van der Pluym een oude bekende is. Over het algemeen denk ik dat wij verder zijn en meer stabiliteit en automatisme in de ploeg hebben. Ik verwacht dat wij het spel bepalen en Sleeuwijk volgt. Voor mij persoonlijk is het altijd een mooie wedstrijd, omdat ik tegen veel spelers speel waarmee ik ook Beachsoccer speel bij BS Altena (Andor, Toine & Ruben). Ook komt mijn schoonfamilie uit Sleeuwijk.”

Voor het einde van de competitie verwacht Brian mee te kunnen doen in de top 5 van de tweede klasse F. “Wij zijn een redelijk volwassenploeg. We moeten mee kunnen doen in de top-5.” Hij onderbouwt dit met de quote: “Bij Altena gebeurt er altijd wat”. “Ieder jaar spelen we bij Altena ergens voor al sinds dat ik bij de selectie zit. Voor dit jaar hoop ik met Altena een periode te pakken en weer de nacompetitie in te gaan. De competitie is sterker geworden wij zien onszelf niet als favoriet.”

Eerder deze week hebben we ook al voorbeschouwd op deze wedstrijd maar dan met Dylan van der Pluym van VV Sleeuwijk (voormalig speler VV Altena), klik hier om ook dit artikel te lezen.

Klik hier voor meer artikelen over VV Altena
Klik hier voor meer informatie over VV Altena