Akram-mahamed-sleeuwijk

Akram Mahamed (23) is een verdedigende middenvelder van VV Sleeuwijk. Hij speelt al sinds de F6 bij de club uit Noord-Brabant. Hij begon op zijn vijfde met voetballen en maakt precies 12 jaar later zijn debuut in het eerste elftal.

banner_koningsport_small_VJ

Net als bijna elke andere sportclub, mocht ook VV Sleeuwijk niet voetballen. Toch heeft Akram een manier gevonden om fit te blijven. “Ik heb veel gevoetbald, voornamelijk op straat en ook nog best vaak hardgelopen. Wij zijn met Sleeuwijk ook weer vroeg begonnen met trainen, dat was wel prettig. Want dan kan je gaan wennen aan de nieuwe trainer en de nieuwe spelers die erbij zijn gekomen”.

Akram heeft alle vertrouwen in zijn eigen kwaliteiten en de prestaties van het team. “Er zijn wel wat spelers weggegaan en niet de minste. Dat waren wel de wat oudere jongens. We hebben daar een paar jongeren spelers voor terug gekregen die goed bij het team passen en de sfeer is ook heel goed. Ik hoop dat we ons zelf snel veilig spelen. Het gaat een moeilijke opgave zijn. Maar als wij als team allemaal het zelfde denken dan heb ik er alle vertrouwen in. Ik hoop zelf veel te kunnen spelen en belangrijk te zijn voor het team.  Ik wil ook beter worden als speler, want ik ben niet echt een speler die veel scoort. Daarom hoop ik ook veel assist te kunnen geven”.

Maar als Mahamed realistisch moet zijn, ziet hij toch wel een lastig seizoen tegemoetkomen met Sleeuwijk. “Ik verwacht een zwaar seizoen met veel goede ploegen. Het wordt ook een mooi seizoen met veel derby’s. Helaas verloren we afgelopen zaterdag van een sterk en fel Altena. Maar wij als team hebben nog steeds het gevoel dat wij teams kunnen verrassen. In de voorbereiding hebben wij ook een paar teams verrast met ons spel. Zaterdag naar Roda boys wordt een lastige wedstrijd maar ik heb er alle vertrouwen in. Volgende week zaterdag tegen Woudrichem en dat is natuurlijk de mooiste wedstrijd”.

Klik hier voor meer artikelen over VV Sleeuwijk
Klik hier voor meer informatie over VV Sleeuwijk