Sinds vorige week zijn we weer van start gegaan met het concept ‘Club van de week’. Vorige week was VV Oosterhout de vereniging die door ons in het zonnetje werd gezet. Lees hier de leuke interviews van vorige week. Deze week krijgt Achilles Veen uit Veen alle aandacht die het verdient.

HappyPoint_desinfectie

Achilles Veen is een voetbalvereniging uit het dorp Veen uit gemeente Altena en provincie Noord-Brabant. De club is opgericht op 7 juni 1944. Sinds 2013 wordt er niet meer op sportpark ‘de Heuye’ gespeeld, maar op sportpark ‘Hanen Weide’.

Achilles Veen beschikt over 12 jeugdelftallen, waarvan één meidenelftal. Daarnaast zijn er zes senioren elftallen, waarvan één dameselftal en één veteranen elftal. De gehele vereniging bestaat uit 450 leden.

Het eerste van Achilles Veen komt uit in zaterdag hoofdklasse A. Momenteel staat Achilles Veen na vijf wedstrijden op een gedeelde eerste plaats met FC ’s Gravenzande. Na vijf wedstrijden hebben ze 13 punten. Aanstaande woensdag speelt Achilles Veen tegen VV Gemert in de kwalificatieronde voor de beker.

De JO17-1 is het hoogste jeugdelftal dat momenteel actief is in de jeugdafdeling voor Achilles Veen. Dit team is actief in de derde klasse en staat momenteel bovenaan met zeven punten uit drie wedstrijden. De MO17-1 speelt in de tweede klasse en staan ook bovenaan met een reeks van drie overwinningen achter elkaar.

We spreken deze week met aanvoerder Thijs van den Berg en gaan voorbeschouwen met aanwinst Ousmane Traore. Ook spreken we met Martin Sonneveld van Jeugdzaken en met Michel Smits, secretaris/penningmeester en teammanager.

Houdt onze Facebook pagina en website in de gaten!

Klik hier voor meer artikelen over Achilles Veen
Klik hier voor meer informatie over Achilles Veen