Jumbo Voetbaldagen van Oirschot Vooruit gaan van start!

Vanmorgen om 09:00 uur zijn de Jumbo Voetbal- en Hockeydagen op Sportpark Jumbo Moorland in Oirschot weer van start gegaan.

Dit jaarlijks terugkerende evenement voorziet gedurende 3 dagen in diverse sportactiviteiten voor de jeugd van Oirschot en omstreken. In totaal 180 voetballende en 100 hockeyende jongens en meisjes in de leeftijd tot 15 jaar worden onder de bezielende leiding van zo’n 75 vrijwilligers begeleid bij diverse spelvormen, techniektrainingen en onderlinge wedstrijdjes ter voorbereiding op het nieuwe sportseizoen.

Jumbo Supermarkten is al sinds jaren de hoofdsponsor en naamgever van dit spectaculaire evenement, wat uitstekend past in de range van sportsponsoring van het Veghelse bedrijf. “Wij hechten veel waarde aan een gezonde en sportieve samenleving waarbij de inzet van vele vrijwilligers centraal staat. Dit ondersteunen wij van harte met dit mooie evenement!”, aldus CFO Ton van Veen bij zijn openingswoordje voorafgaand aan de spectaculaire gezamenlijke warming-up van zo’n 350 deelnemers en begeleiders.

Jumbo Supermarkten verlengde dinsdagmorgen voorafgaand aan de Jumbo Voetbaldagen het al langer lopende sponsorcontract met voetbalvereniging Oirschot Vooruit.

Hockeyclub Oirschot en Voetbalclub Oirschot Vooruit trekken, als goede buren, al diverse jaren gezamenlijk op bij de organisatie van dit evenement. Ook tijdens de werkzaamheden die momenteel worden uitgevoerd voor de renovatie van beide sportcomplexen in Oirschot, wordt veelvuldig samengewerkt aan een nieuwe toekomst voor beide verenigingen.